Welkom op de archiefpagina's van E-zine Nieuwe Maan!
Nieuwe Maan publiceert wekelijks een artikel over hekserij, alternatieve geneeswijzen en de maan.
Oude artikelen worden op onderwerp gesorteerd en op de archiefpagina's geplaatst.
Hier vind je alle artikelen over magie & divinatie.

donderdag, januari 12, 2006

Het magische vierkant

Een magisch vierkant is een rooster waarin getallen zo zijn geordend dat de rijen en kolommen elk het zelfde getal opleveren als ze worden opgeteld. Dit getal wordt de constante genoemd. De afmetingen van een magische vierkant noemen we de orde, welke aan gegeven wordt met N. Met de orde kun je de constante berekenen met behulp van de volgende formule: 1/2(N3+N)
Hieronder zie je het magisch vierkant van de orde 3. De constante is 15.

Een magisch vierkant wordt standaard genoemd als zij de getallen 1 t/m N2 bevat. Er bestaan ook magische vierkanten waarin speciale getallen zijn verwerkt zoals bijvoorbeeld de getallen van je geboortedatum.
Bij een panmagisch vierkant is ook de som van de diagonalen gelijk aan de constante en bij een volkomen perfect magisch vierkant is de constante tevens terug te vinden in elke 2x2 deelvierkant.

De geschiedenis van het magische vierkant gaat terug tot voor onze jaartelling. Volgens de Chinese overlevering had de mythische keizer Yu een visioen waarin hij aan de oever van de rivier Lo een schilpad zag. Op het schild ontwaarde hij een rooster van 3 bij 3 waarin de getallen 1 t/m 9 waren verwerkt in de vorm van punten. Tot zijn verbazing ontdekte hij dat de som van de rijen, kolommen en diagonalen dezelfde uitkomst hadden. Het werd geïnterpreteerd als een bovennatuurlijk teken van orde en balans in het universum en zou daarom magische krachten bezitten. Dit meest elementaire magische vierkant werd de Lo shu genoemd, wat “kaart van de rivier” zou betekenen. Vanaf die tijd speelde de Lo shu een belangrijke rol in het Chinese denken. Zij diende als inspiratie bron voor het bouwen van tempels met negen ruimtes. De posities van de getallen werden verwerkt in de Daoist dans en houdingen in de tai chi. Daarnaast werd ze gebruikt in toekomstvoorspellingen, talismannen en Feng Shui. Voor de Chinezen staan de even getallen staan voor Yin, de aarde, het vrouwelijke aspect, en de oneven getallen voor yang, de hemel, het mannelijke aspect.
Pas na de 13de eeuw maakten de Chinezen magische vierkanten van een grotere orde. Dit heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat de Lo Shu gezien werd als een magisch object en niets iets waarop gestudeerd kon worden uit nieuwsgierigheid.

Het eerste magische vierkant van de orde 4 duikt op in India omstreeks de eerste eeuw na onze jaartelling en werd gemaakt door de wiskundige Nagarajuna. In Jaina geschriften die uit de 12de eeuw dateren is de eerste perfect magische vierkant gevonden. Jaina is een religie en filosofie. Het is niet bekend welke rol het magische vierkant in deze religie speelde.

De eerste vierkanten van de orde 5 en 6 zijn gevonden in Arabische geschriften van rond de eerste eeuwwisseling. Waarschijnlijk hadden zij de kennis opgedaan van de Indiërs daar zij delen van India een tijd hebben beheerst. De wiskundige Al- Buni werkte intensief met magische vierkanten en geloofde in de bovennatuurlijke eigenschappen die zij zouden bezitten. Bronnen vermelden dat magische vierkanten werden gebruikt om astrologische berekeningen te maken en voorspellingen te doen.

Via de Arabieren bereikt de kennis over de magische vierkanten Europa. De Griek Manual Moschopoulos schrijft in 1300 echter alleen over de wiskundige eigenschappen.
Pas anderhalve eeuw later worden de magische eigenschappen gedocumenteerd door de Italiaan Marsilio Ficino die medeoprichter was van een magische school. De meest gedetailleerde beschrijvingen over de magische eigenschappen van de vierkanten en hoe ze te construeren kunnen we nu nog lezen in het werk van Agrippa.
Hij legt hierin verbanden tussen de magische vierkanten en de planeetenergieën.

In 1514 maakte Albrecht Durer zijn beroemde houtsnede “Melancholia” waar een magisch vierkant in de orde van 4 een onderdeel is. Volgens Agrippa heeft dit vierkant correspondenties met jupiter. Er is een figuur te zien welke we als archetype van de denker terug zien in vele andere kunstwerken. Het figuur heeft een depressieve uitdrukking want het kan de oplossing niet vinden. Het magische vierkant van Jupiter brengt de energie van die planeet en zal helpen de depressie te verdrijven.

De constructie en correspondenties van de magische vierkanten.
In de theorie van de sympathetische magie draait alles om het ordenen van objecten, kleuren, geluiden etc. die dezelfde energie dragen. Door deze bij elkaar te brengen kun je die energie versterken en richten op een bepaald doel. In de middeleeuwen zochten magiërs en occultisten naar correspondenties die pasten bij de (toen) bekende 7 planeten: de Zon, Maan, Mercurius, Venus, Mars, Jupiter en Saturnus.
De magische vierkanten werden als rekenkundige archetypes van de planeten beschouwd. De orde en de constante bepaalde onder welke invloed een bepaald magisch vierkant stond.
Wie de grondlegger is geweest van de toewijzing van getallen aan de planeten is onduidelijk. Veel bronnen verwijzen naar Agrippa, maar ook de Arabieren en de Babyloniers worden genoemd. De laatst genoemden geloofden dat de aarde het middelpunt van de kosmos was waar de 7 planeten omheen draaiden en wel in de volgende orde: Maan, Mercurius, Venus, Zon, Mars, Jupiter, Saturnus. Zij gaven de planeet die het verst van de aarde verwijderd was het kleinste magische vierkant. Saturnus kreeg de orde 3 toegewezen, Jupiter orde 4, enz. Opvallend in dit systeem is het feit dat de Zon aan de orde 6 is gekoppeld. Hiermee loopt de theorie in de pas met een heel oud numerologisch systeem uit Soemerië. In deze cultuur werd de zon vereerd en zij hadden een zesvoudig telsysteem waarin werd vast gelegd dat de dag 24 uur duurde en de zon opkwam om 6 uur en onderging om 18 uur. Daarnaast legde zij voor het eerst vast dat een cirkel uit 360 graden bestaat. Pythagoras noemde in zijn getallentheorie de 6 het eerste perfecte nummer. Met deze feiten is het te begrijpen dat het magische vierkant in de orde van 6 met een constante van 666 een diepe indruk maakte op de grondleggers van de westerse magie.

Om je magische intentie kracht te geven kunnen magische vierkanten worden ingezet als talisman. Agrippa beschrijft hoe een liefdes talisman kan worden gemaakt door het magische vierkant van Venus (orde 7) te graveren op een plaatje koper.
Daarnaast kan het magische vierkant gebruikt worden om magische tekens (sigils) te maken.
Hiervoor kies je een trefwoord wat je magische intentie beschrijft. Het woord zet je om in cijfers zoals dat in de numerologie wordt gedaan. Daarna kies je het magische vierkant dat de gewenste energie belichaamt. Hierover leg je een overtrekpapiertje en trek je een lijn tussen de cijfers van je trefwoord.
Als voorbeeld: Mijn naam Willie bestaat uit de cijfers 593395. Stel ik wil een sigil van mijn geboorteplaneet, de maan. Hiervoor kies ik het magische vierkant in de orde van 9.
Op het overtrekpapiertje trek ik dus een lijn van 5 naar 9 naar 3, nog een keer naar 3, weer naar 5 en weer terug naar 9.

Er bestaan verschillende algoritmes en geometrische formules om zelf magische vierkanten te maken. Ik bespreek alleen de formules die ik zelf onder de knie heb.

Voor vierkanten van de oneven orde:
Teken het raamwerk voor de gewenste orde. Plaats de 1 in het midden van de bovenste rij. Plaats de volgende cijfers diagonaal naar rechts behalve:
*Als de bovenste rij bereikt is. Het volgende nummer wordt dan geplaatst op de onderste rij alsof deze boven de bovenste rij staat. (tip: zie het vierkant als een cilinder waarbij de boven en onderkant elkaar raken)
*Als de meest rechtse rij bereikt is plaats je het volgende cijfer in de meest linkse kolom alsof deze naast de rechtse staat. (zie het vierkant nu als een cilinder waar de zijkanten elkaar raken)
*Als je een vakje bereikt wat al bezet is ga je verder onder het laatste getal.

Voor vierkanten in de orde van vier en meervouden hiervan:
Teken het raamwerk voor de orde van 4. Plaats hierin de cijfers 1 t/m 16 van links naar rechts en van onder naar boven. Maak een tweede raamwerk waarin je de cijfers plaats maar dan van rechts naar links startend van onder naar boven. Trek de diagonalen on het eerste vierkant. Alle getallen die door het diagonaal worden geraakt verwissel je met de getallen die in het tweede vierkant staan. Denk eraan dat als je met meervouden van vier werkt je moet werken met subdiagonalen. In een magisch vierkant van 8 zitten 2 diagonalen en 8 subdiagonalen.

105 Reakties:

Blogger mandyjohn0725 schreef...

I read over your blog, and i found it inquisitive, you may find My Blog interesting. My blog is just about my day to day life, as a park ranger. So please Click Here To Read My Blog

http://www.juicyfruiter.blogspot.com

11:12 p.m.

 
Blogger davidalaxander96537536 schreef...

Do you want free porn? Contact my AIM SN 'p1nkn3ss' just say 'give me some pics now!'.

No age verification required, totally free! Just send an instant message to AIM screen name "p1nkn3ss".

Any message you send is fine!

AIM abuse can be reported here.

3:18 a.m.

 
Blogger edwardbrooks14744366 schreef...

Get any Desired College Degree, In less then 2 weeks.

Call this number now 24 hours a day 7 days a week (413) 208-3069

Get these Degrees NOW!!!

"BA", "BSc", "MA", "MSc", "MBA", "PHD",

Get everything within 2 weeks.
100% verifiable, this is a real deal

Act now you owe it to your future.

(413) 208-3069 call now 24 hours a day, 7 days a week.

9:44 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

Lees het hele blog, pretty good

8:22 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

Rustig genieten van de zon in het groen, weg van massa’s toeristen? Dat kan met ‘Eliza was here’.

Die onlinereisorganisatie is gespecialiseerd in betaalbare, kleinschalige accomodaties: authentieke landhuizen, boerderijen en finca’s.

„Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf” is al enkele jaren een succesrijk motto in Nederland. ‘Eliza was here’ heeft nu ook een Belgische reissite en een kantoor in Antwerpen.

Bestemmingen: Algarve, Andalusië, Korfoe, Gran Canaria, Kefalonia, Kreta, Lefkas, Lesbos, Mallorca, Peloponnesus, Rhodos, Sardinië en Zakynthos. ‘Eliza was here’ regelt
voor u de vlucht, het verblijf en een huurwagen.

De organisatie is vernoemd naar de fictieve vakantieganger Eliza die alle accommodaties al bezocht heeft. Zij meldt persoonlijke ervaringen op de website. Ook de reacties van vakantiegangers vindt u er ongecensureerd.

Informatie
http://www.elizawashere.be

3:31 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

Heb zojuist een weekendje Parijs gewonnen . Ik heb de tckets en de reservatie al binnen. Als je ook wil winnen gewoon aanmelden op hun nieuwsbrief.
[url=http://www.vakantiestart.info]
vakantiestart[/url]

8:44 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

Wanna Get HIGH? Running out of Supply? Then Check Out My Shit!
>>>>> http://bestlegalhighsdrugs.info <<<<
If you have questions, you can email my boy at online.mentor [at] gmail.com


[size=1] IGNORE THIS----------------------------
ammanita umscaria Salvia Divinorum Leafs [url=http://bestlegalhighsdrugs.info] natural highs [/url] hashish canada Butterfly Ecstasy [url=http://buybudshoplegalherbs.info] legal herb[/url] amainta muscaria latvian amanita muscaria grade a caps [url=HTTP://BUYINGMARIJUANASALE.INFO] Buy Marijuana [/url] ecstasy data saliva lyrics [url=HTTP://BUYLEGALBUDSCOMREVIEWS.INFO] buy legal bud [/url] Legal Buds Good smoking tea [url=HTTP://CANNABISHIGH-PILLSHIGH.INFO] Ganja High[/url] ecstsay pillss amaniita muscatia [url=HTTP://HOWTOBUYWEED-BUYINGWEED.INFO] buying marijuana[/url] magnolia officinalis effects relationship between sensation and perception [url=http://legalbud.drugreviews.info] legal buds [/url]

herbs high amabita uscaria [url=http://legalweed.lamodalatina.com] legalweed [/url] salvvia diviborum salvka diivnorum [url=http://buysalvia.lamodalatina.com] purchase salvia extracts[/url] dcstasy ppills ubfo alvaeius

legall bbuds chia salvia columbariae [url=http://legalweed.lamodalatina.com] legal weeds [/url] evstasy pillls drug test detection times [url=http://buysalviacheap.com] buy salvia powder[/url] bufo akvarius legal high uk
[url=http://guaranteedheightincrease.info/]height increase[/url] - http://guaranteedheightincrease.info/
height increase - http://guaranteedheightincrease.info
[url=http://provenpenisenlargement.info/]proven penis enlargement[/url] - http://provenpenisenlargement.info/
proven penis growth - http://provenpenisenlargement.info/
[url=http://provenskincareadvice.info/]skin care tips[/url] - http://provenskincareadvice.info/
skin care techniques - http://provenskincareadvice.info/
[url=http://getrichgambling.info/]get rich gambling[/url] - http://getrichgambling.info/
get money gambling - http://getrichgambling.info/
[url=http://herpesoutbreak-gentalwarts.info/]herpes outbreaks[/url] - http://herpesoutbreak-gentalwarts.info/
herpes outbreaks - http://herpesoutbreak-gentalwarts.info/
[url=http://STOP-PREMATURE-EJACULATION-SOLUTIONS.INFO]stop premature ejaculation[/url] - http://STOP-PREMATURE-EJACULATION-SOLUTIONS.INFO
cure premature ejaculation - http://STOP-PREMATURE-EJACULATION-SOLUTIONS.INFO
[url=http://3GMOBILEPHONESFORSALE.INFO]mobile phones for sale[/url] - http://3GMOBILEPHONESFORSALE.INFO
3g mobile phones on sale - http://3GMOBILEPHONESFORSALE.INFO
[url=http://internationaloddities.reviewsdiscountsonline.com] international oddities[/url]
international oddities review
[url=http://drobuds.reviewsdiscountsonline.com]dro bud reviews [/url]
dro bud review
[url=http://bestacnetreatmentreviews.info] best acne treatment reviews[/url] http://bestacnetreatmentreviews.info
acne treatment review http://bestacnetreatmentreviews.info
[url=HTTP://LEARN-HYPNOSIS-ONLINE.INFO]learn hypnotism online[/url]
learn hypnotism online

9:20 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

megan fox kiss, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187756]megan fox n[/url] megan fox barefoot
kim kardashian ray j full video, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187768]kim kardashian address[/url] kim kardashian trailer
taylor lautner taylor swift concert, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187772]invisibie by taylorswift[/url] who is taylor swift
hannah montana videos, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187786]dress up hannah montana games[/url] hannah montanna sun batheing
warner brothers harry potter, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187792]harry potter and the prisoner of azkaban part1[/url] harry potter death
what to wear september alaska cruise, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187798]cheap cruise to mexico on march 5th[/url] best cruises to bahamas
justin bieber chat, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187812]justin bieber mp3[/url] justin beiber saying peace out
britney spears sex tape moble, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187814]britney spears slip[/url] britney spears pregnant again
megan fox in transformers, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/175542]megan fox as naked as can be with nasty hot thongs[/url] hot megan fox pics

4:16 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

Howdy

I just wanted to say hi to everyone!

Greets everyone!

[URL=http://www.freemoviez.biz][IMG]http://static.thepiratebay.org/img/firefox-22.png[/IMG][/URL]

8:35 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

hey


just registered and put on my todo list


hopefully this is just what im looking for looks like i have a lot to read.

3:24 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

Do you think the best way to get the cheapest plane tickets is by calling the airline? Or, do you scan through hundreds of websites provided by search engines to find low airfare tickets? Maybe you hope to find cheap airfare in the local newspaper's travel section.
Finding cheap airline tickets can be one of the most frustrating experiences that most of us learn very quickly. Of course, most people eventually give up after spending hours scanning websites that offer virtually the same flight schedules and pricing. People purchase what they believe is the cheapest plane ticket, only to find their neighbor paid just a third of what they did!

Unless you understand the concept of of how airlines set prices, all the searching in the world won't provide the cheapest airline ticket prices. The following information will give you a guide to follow, as you wander through the maze searching for cheap airfare.

Understand how prices are set by airlines! Air ticket pricing is complex and unpredictable, and driven by competition, demand, and inventory. Airlines call this "yield management."

Competition is the beast behind the cheapest plane tickets. All major airlines utilize central reservation systems (owned by various airlines) to fill available seats. The systems are known as Apollo, Sabre, WorldSpan and Galileo. Prices are based on demand, and if some flights are selling well, the price will increase. If the flight is unpopular and has very little demand, the fare is lowered in hope of attracting consumers. In short, fares and inventory change every minute of every day!

Finding the cheapest plane tickets is difficult because travel agents and Internet websites use the central reservation systems that are updated periodically throughout the day. The reason why different searches come up with different results is because the systems are not updated at the same times. And, each system may use different algorithms when searching for low airfare tickets, which can provide a variety of ticket prices .

[url=http://cheapairtickets.qarri.com/]Cheap air tickets- guide[/url]

5:19 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

check out the new free [url=http://www.casinolasvegass.com]online casino games[/url] at the all new www.casinolasvegass.com, the most trusted [url=http://www.casinolasvegass.com]online casinos[/url] on the web! enjoy our [url=http://www.casinolasvegass.com/download.html]free casino software download[/url] and win money.
you can also check other [url=http://sites.google.com/site/onlinecasinogames2010/]online casinos[/url] and [url=http://www.bayareacorkboard.com/]poker room[/url] at this [url=http://www.buy-cheap-computers.info/]casino[/url] sites with 100's of [url=http://www.place-a-bet.net/]free casino games[/url]. for new gamblers you can visit this [url=http://www.2010-world-cup.info]online casino[/url].

2:54 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

if you guys exigency to drink [url=http://www.generic4you.com]viagra[/url] online you can do it at www.generic4you.com, the most trusted viagra pharmaceutics repayment in unpleasantness generic drugs.
you can learn drugs like [url=http://www.generic4you.com/Sildenafil_Citrate_Viagra-p2.html]viagra[/url], [url=http://www.generic4you.com/Tadalafil-p1.html]cialis[/url], [url=http://www.generic4you.com/VardenafilLevitra-p3.html]levitra[/url] and more at www.rxpillsmd.net, the pre-eminent [url=http://www.rxpillsmd.net]viagra[/url] informant on the web. well another great [url=http://www.i-buy-viagra.com]viagra[/url] pharmacy you can find at www.i-buy-viagra.com

7:41 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

[url=http://grou.ps/reductil] Buy reductil online
http://grou.ps/reductil
Buy reductil online

2:57 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

[url=http://choroby-psychiczne.eu/depresja-objawy]depresja objawy[/url]
http://pl.wikipedia.org/wiki/Nocyceptor
[url=http://choroby-psychiczne.eu/]choroby psychiczne[/url]
[url=http://choroby-psychiczne.eu/depresja-poporodowa]depresja poporodowa[/url]
[url=http://choroby-psychiczne.eu/leczenie-choroby-afektywnej-depresji-dwubiegunowej-depresji-maniakalnej]leczenie depresji dwubiegunowej[/url]
[url=http://choroby-psychiczne.eu/alkoholizm]alkoholizm[/url]
[url=http://choroby-psychiczne.eu/narkolepsja]narkolepsja[/url]
[url=http://choroby-psychiczne.eu/halucynacje]halucynacje[/url]
[url=http://choroby-psychiczne.eu/histeria]histeria[/url]
[url=http://pobierz-to.com/]pobierz filmy[/url]
[url=http://pobierz-to.com/shrek-forever-after-2010-cam-t601.html]shrek forever after download[/url]
[url=http://pobierz-to.com/the-stranger-2010-dvdrip-t573.html]the stranger 2010[/url]
[url=http://pobierz-to.com/stargate-universe-s01e18-t555.html]stargate universe s01e18[/url]
[url=http://pobierz-to.com/the-wolfman-unrated-dvdrip-x264-t477.html]the wolfman download[/url]

6:35 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

[url=http://www.zdrowie-drnona.pl]dr nona[/url]
http://pl.wikipedia.org/

http://www.zdrowie-drnona.pl/aktualnosci/morze-martwe

http://www.zdrowie-drnona.pl/regulamin

http://www.zdrowie-drnona.pl/component/virtuemart/category/16/kosmetyki-do-codziennej-higieny
http://www.zdrowie-drnona.pl/component/virtuemart/details/44/16/kosmetyki-do-codziennej-higieny/dezodorant-damski-lady

http://www.zdrowie-drnona.pl/component/virtuemart/details/48/16/kosmetyki-do-codziennej-higieny/p%C5%82yn-do-p%C5%82ukania-jamy-ustnej

http://www.zdrowie-drnona.pl/component/virtuemart/category/19/perfumy
http://www.zdrowie-drnona.pl/component/virtuemart/details/81/15/kosmetyki-do-cia%C5%82a/kwartet-soli-do-k%C4%85pieli-1,2-kg

12:30 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

Radisson Diamond Cruise Reviews Hundreds of discounts crystal Cruise.

11:12 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

So I pulled out the old credit card -- bought myself a [url=http://www.ordio.com.au/products/Fatman-iTube-452-with-ValveDock.html]Fatman iTube 452[/url] and I've got to say I am pleasantly surprised. I actually listened to one at a friend's house a few months back and just couldn't get that quality out of my head because it really truly surprised me. I searched online everywhere for a great deal and finally found it at [url=http://www.ordio.com.au]Ordio[/url] in Westfield Bondi Junction. I telephoned them first and asked a bunch of questions and everything was answered to my satisfaction so I went ahead and bought it. Shipping was fast. Everything was as it should be. I'm pretty darn happy and I'm playing it right now. Not sure if they dispatch outside of Australia but you won't be sorry if they do.

Really happy...

Dan

3:45 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

lost your money at the [url=http://www.realcazinoz.com]casino[/url] ?over 21 and looking where to [url=http://www.generic4you.com]buy viagra online[/url]? or even how to buy [url=http://www.avi.vg]adult toys[/url]? well you can try this websites and [url=http://www.medical-250.biz]buy viagra[/url]. [url=http://www.generic4you.com]sildenafil[/url] and [url=http://www.generic4you.com]generic viagra[/url] online. you can also buy [url=http://www.generik4u.com]viagra[/url] online.
so for [url=http://www.avi.vg]sex toys[/url] and [url=http://www.ewgpresents.com]viagra online[/url] check us ! for great [url=http://www.cahv.org]viagra[/url] deals check us now!

8:11 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

Playing bingo needs more than luck or skills and techniques, contrary to what most believe. Bingo, just like any game of chance, comes with rules and regulations that players should observe. Being a player comes with responsibilities and etiquette.

Winning the Game

The moment you figured out you won, you must immediately yell BINGO, and it should be loud enough for the floor walker to hear. The pot money shall be given to the winner once their winning card is confirmed. Well, in winning or once you know you just won, the most important thing is that you shout the winning word BEFORE the time elapses. If the game proceeds and the next number is mentioned and you failed to shout "Bingo", your winning card is disqualified. Therefore, this is the rule you must know.

There may be cases when there are two winners, and in this case the pot money shall be divided equally among the winners. Supposing there are two winning cards, the two winners will share half the prize money.

Bingo Game Rules

Bingo rules are basically the same no matter in which Online Bingo hall you play. But still it's good if you know these rules by heart. If it is your first try, then ask for handouts and inquire from pros regarding the game rules. Nonetheless, the ideal thing to do if you have questions is to ask the floor walker and not the person seated beside you. You should clarify things and doubts before the game starts because asking too many questions as the game proceeds could well distract you. This guideline also applies to those who are newcomers at casinos, those who play roulette for the first time.

Bingo halls demand an age limit of 18 years old. If you are below this age, you are prohibited to play. Some bingo houses ban alcohol inside, so players aren't supposed to take liquor nor drink it inside the venue. Smoking may also be restricted inside the venue, as there are designated smoking sections.

Take note that some Bingo houses don't allow food but some do, so it basically depends on the venue. Policies vary among different venues. For instance, some bingo halls allow reservation of cards, while others don't allow it. Some allow people to leave the venue in the middle of the game, others forbid it. But there are general policies observed in all bingo houses, such as disqualification of tampered bingo cards. There is no way you can get away with a tampered card because the walkers are adept at identifying authentic cards from tampered ones. You could be banned from a bingo establishment if proven liable of tampering a card. Hence, you should play honestly.

Interestingly, some venues offer special bingo games for kids although some halls don't allow players to have companions while playing. Suppose you bring kids with you, don't let them run around the venue and bother other gamers. They should behave well whilst you play and the game proceeds. Play quietly and don't recite the numbers you desperately want to come off because you'll be much of a disturbance if you do. Decorous playing is expectant of all players, even those who play roulette at casinos. Also, having a valid identification is important because you don't know you might win and need to present credentials.

More Online Bingo Info at Bingo Snooper Visit Now http://www.bingosnooper.com

11:54 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

Best Forex Brokers stp ndd ecn http://4runnerforex.com
free metatrader demo, the top forex broker is 4runnerforex tight low spreads.

7:29 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

very nice post - simple but very informative

buy backlinks

2:58 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

xanax price xanax withdrawal treatment - xanax pills mylan

3:12 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

chwilowka bez krd
wskazówka
pożyczki bez bik
pożyczki pozabankowe
pożyczki bez bik łódź
pożyczka chwilówka na dowód
pożyczki pozabankowe

7:11 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

[url=http://www.likeboots.co.uk/pink-ugg-boots-c-15.html]Pink Ugg Boots[/url] ezr0wpj
[url=http://www.kindboots.co.uk/bailey-button-ugg-boots-c-17.html]bailey button ugg boots[/url] wbn9ojs
[url=http://www.firstboots.co.uk/romantic-flower-ugg-boots-c-11.html]Romantic Flower Ugg Boots[/url] pcu9lcm
[url=http://www.wholeboots.co.uk/black-ugg-boots-c-3.html]Black Ugg Boots[/url] cmo7buc wok2prd
[url=http://www.kindboots.co.uk/tall-ugg-boots-c-9.html]Tall Ugg Boots[/url] puw2ops

10:33 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

[b][url=http://www.uggsclearancebusiness.com/]uggs[/url][/b] Substantial color shall be striking the senses as well as a pose about the Mongolian lamb jackets and vests of Versace. Meanwhile, Philosophy's homage to your swinging sixties arrives in candy colored coats with Kalgan lamb in bubble gum pink or Jeremy Scott go bright orange in a cropped shearling jacket and Louis Vuitton crank up the tone in their colored shearling hats. In addition, bold white and black designs come from Matthew Williamson's autumn/winter selection with vivacious zigzag and checkerboard lamb patterns or Gareth Pugh presents all black but spectacular striped coats and capes in both equally gentlemen and women's fur fashion..

[b][url=http://www.onlinesaleswebsite.com/]louis vuitton handbags[/url][/b] You'll be able to also discover biodegradable confetti in several sizes and styles. You'll be able to choose between simple designs these kinds of as circles, stars, hearts, or flowers. You may also personalize the form to the occasion. Lenses. Quite a few . Probably the most vital adjust is from basic "hyperactivity" to productively "less action", due to the pastime diminished, our bodies will speed up rising older, but will even be responsible for psychological ageing.

[b][url=http://www.onlinesaleswebsite.com/]louis vuitton handbags[/url][/b] Are Gray Market products authorized? Ebay Powersellers say of course and they are battling back again and plenty of are winning Study Taberone's Circumstance - Grey Current market Products Tiffany states it's not legitimate and the courts agreed that eBay should be using better actions to protect trademark entrepreneurs. Tiffany/eBay - MSNBC Report Von Dutch is managing the specific situation a little in another way by publishing a black listing of firms on it can be eBay About Me site. "If you purchased merchandise from amongst these web sites, YOU Bought COUNTERFEIT Merchandise." Some firms listed are coming ahead proclaiming the assertion will not be genuine and invoices will verify it.

[b][url=http://www.cheapuggsstore.com/]ugg boots cheap[/url][/b] Louis Vuitton is truly a identify which was just after synonymous with marvelous best high-quality baggage, which the corporation is starting to become generation supplied that 1854. Louis Vuitton will probably be the world-famous subsidiary of LVMH, the earliest team of businesses that specialised in high-end, luxury items. In 1998, the organization name diversified on the ready-to-wear outfits and footwear sectors, with resounding success..

[b][url=http://www.uggsclearancebusiness.com/]www.uggsclearancebusiness.com[/url][/b] The entire Brighton back pack experienced been involved on the Brighton form of stylish merchandise for Michael went bonkers. Just about every and every Brighton backpack encounters A lot more than 20 processes for the time of a design and style. With realization the real procedure an important clean rag place, imprinted together with Brighton's record regarding very good also being an human currently being sequential phone quantity is generally applied.

2:39 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

top [url=http://www.c-online-casino.co.uk/]uk casinos[/url] hinder the latest [url=http://www.realcazinoz.com/]online casinos[/url] free no set aside hand-out at the leading [url=http://www.baywatchcasino.com/]casino games
[/url].

2:04 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

Moncler Quincy Femme Moncler Quincy Femme , vA5paItOXf
Pull Moncler Femme Pull Moncler Femme , NhDC6bTj0iP
Doudoune Moncler Femme Occasion Doudoune Moncler Femme Occasion , hNjoQ9oVQr
Modele Doudoune Moncler Femme Modele Doudoune Moncler Femme , UmN1UuMwhZ
Moncler Gilet Femme Moncler Gilet Femme , bDkkVdSXj
Doudoune Moncler Femme Rose Fushia Doudoune Moncler Femme Rose Fushia , AlIVqJaiP
Doudoune Moncler Femme Pas Cher Ebay Doudoune Moncler Femme Pas Cher Ebay , hIks7QbURg
Doudoune Moncler Femme Ebay Doudoune Moncler Femme Ebay , OoVAmBvnR.
Doudoune Moncler Femme Pas Cher Belgique Doudoune Moncler Femme Pas Cher Belgique , QgPRkBnbD
Moncler Branson Gris Femme Moncler Branson Gris Femme , bFdq6MtWBd
Moncler Femme Alpin Moncler Femme Alpin , TyQHjKitN.

12:24 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

Moncler Polo Nederland Moncler Polo Nederland , wJ6feBlRMy
Polo Moncler Uomo Manica Lunga Polo Moncler Uomo Manica Lunga , JwKX4vEv0mY
Polo Moncler Uomo Manica Lunga Polo Moncler Uomo Manica Lunga , zYseO6qCXu
Hoeveel Kost Een Moncler Polo Hoeveel Kost Een Moncler Polo , SoH9OgRvvL
Moncler Polo Den Haag Moncler Polo Den Haag , jOfsEmQXf
Goedkope Moncler Polo Goedkope Moncler Polo , CxFSeUilH
Foto Polo Moncler Foto Polo Moncler , qIbk9ThVQt
Polo Moncler Primavera Estate 2011 Polo Moncler Primavera Estate 2011 , JkZPrPlbY.
Moncler Polo Discount Moncler Polo Discount , RfWTgIshF
Polo Moncler Blu Polo Moncler Blu , tCoq8IdIRa
Moncler Polo Amsterdam Moncler Polo Amsterdam , KnQPdFlrD.

7:11 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...


[url=http://www.pakcerscheapjersey.com/hat-c-86.html][b]Hat[/b][/url]
[url=http://www.pakcerscheapjersey.com/packers-by-player-greg-jennings-jersey-c-1_44.html][b]Greg Jennings Jersey[/b][/url]
[url=http://www.pakcerscheapjersey.com/packers-by-player-frank-zombo-jersey-c-1_41.html][b]Frank Zombo Jersey[/b][/url]

1:01 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...


[url=http://shenenmaoyiss.overblog.com/][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://www.shensacens.sitew.us/#Page_1.A][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://shenenmaoyie.esporteblog.com.br/][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://shensacens.snappages.com/blog.htm][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://shenenmaoyii.tumblr.com/][b]sac longchamp[/b][/url]

1:14 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

4bWtq ghd
hGxi ugg boots sale uk
zVtp michael kors outlet
8pKcd GHD
3zDup burberry on sale
6jIqd bottes ugg pas cher
8vWwt ghd nz sale
4mBho louis vuitton bags
5tAqt michael kors bags
9oAge cheap ghd straighteners
3aDxd ugg uk
6bZrc cheap nfl jerseys
5aTrj michael kors outlet
0bEwx ghd lisseur
9lMze ugg boots sale

1:08 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

can you order viagra online can u buy viagra at walmart - viagra prescribing information

9:40 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

http://site.ru - [url=http://site.ru]site[/url] site
site

8:24 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

IpsAfc http://kuroebaggu.com/ JneIgp [url=http://kuroebaggu.com/]クロエ キーケース[/url] AomWri http://saiyasunerubutan.com/ KetBye [url=http://saiyasunerubutan.com/]ルブタン 財布[/url] SjfYrq http://mcmhannbai.com/ QtdVff [url=http://mcmhannbai.com/]MCM ショルダー[/url] DsxMuz http://vuittonkakaku.com/ MjpDhu [url=http://vuittonkakaku.com/]ルイヴィトン 財布[/url] FofWzh http://chloenihon.com/ EysEum [url=http://chloenihon.com/]クロエ 長財布[/url] NlaAyu http://louboutindendou.com/ SlePvg [url=http://louboutindendou.com/]ルブタン スニーカー[/url] ArfVaj http://guccisenmon.com/ GwyRot [url=http://guccisenmon.com/]GUCCI トートバッグ[/url] CbzZlc http://tuminihoo.com/ CkuVqo [url=http://tuminihoo.com/]TUMI スーツケース[/url]

1:24 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

http://site.ru - [url=http://site.ru]site[/url] site
site

6:33 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

generic viagra buy viagra online us - buy generic viagra online us

1:37 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

viagra online without prescription best online pharmacy generic viagra - purchase viagra online safely

5:07 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

generic viagra viagra professional online pharmacy - buy viagra us over counter

2:51 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

viagra 100mg cheap viagra online with prescription - buy-viagra-online-50mg

4:04 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

buy tramadol online buy tramadol rx online - how to purchase tramadol online

3:47 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

buy soma buy soma chocolate - soma intimates bras reviews

1:23 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

buy soma soma muscle relaxer reviews - soma prescription cost

3:21 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

buy cheap soma soma 350mg - buy 120 soma online

9:20 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

order soma what is generic soma - soma grand

2:17 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

top [url=http://www.001casino.com/]001casino.com[/url] brake the latest [url=http://www.realcazinoz.com/]free casino bonus[/url] unshackled no deposit reward at the foremost [url=http://www.baywatchcasino.com/]casino games
[/url].

9:04 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

buy soma wax soma san diego - soma double cross buy

6:16 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

buy cialis online best site buy cialis online - generic cialis results

10:42 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

soma medication soma zip code - soma magazine

11:04 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

order tramadol tramadol dosage human - tramadol hcl nsaid

8:05 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

buy tramadol cheap tramadol withdrawal nightmares - tramadol 100mg

12:59 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

buy tramadol online tramadol 50 mg to get high - buy tramadol online pay cod

3:51 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

generic cialis online cialis online store - order real cialis

11:32 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

buy discount tramadol tramadol 50mg generic - tramadol 50 mg strength

2:57 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

buy tramadol online without a prescription tramadol hcl 10 mg - buy tramadol online safe

8:01 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

xanax online xanax bars 249 - cheap xanax sale

2:48 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

carisoprodol 350 mg carisoprodol high dose - carisoprodol online prescription

7:09 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

buy tramadol tramadol hcl tab 50mg dosage - tramadol for dogs vs humans

9:50 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

buy tramadol buy tramadol online cod - tramadol 50mg oxycodone

4:55 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

buy tramadol tramadol 50mg capsules for dogs - order tramadol overnight shipping

7:09 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

euro buy clonazepam - clonazepam online http://www.stationcoffeeandtea.com/#clonazepam-online , [url=http://www.stationcoffeeandtea.com/#klonopin-online-no-prescription ]klonopin online no prescription [/url]

8:41 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

carisoprodol 350 mg carisoprodol 350 mg tabs - carisoprodol 350 mg uses

4:44 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

generic xanax xanax bars 93 1003 - dosage for xanax 1mg

6:31 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

hello buy ventolin online no prescription - purchase ventolin online http://www.ventolinonlinesale.net/#purchase-ventolin-online , [url=http://www.ventolinonlinesale.net/#ventolin-online-pharmacy ]ventolin online pharmacy [/url]

7:42 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

buy tramadol tramadol 50 mg vs norco - tramadol withdrawal emily

12:52 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

buy tramadol tramadol 50mg 93 - discount tramadol online

6:39 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

can you buy tramadol online legally buy tramadol in usa - buytramadol.ca

6:53 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

buy tramadol online cheap can u buy tramadol over counter - buy tramadol no prescription overnight

6:48 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

buy tramadol tramadol hcl reviews - buy tramadol usa online

12:45 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

cialis online going price cialis - generic cialis and viagra

7:52 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

http://landvoicelearning.com/#44827 tramadol online international - tramadol 50mg ratiopharm

10:55 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

buy tramadol online tramadol 50mg not working - ultram/tramadol hcl 50mg

10:43 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

buy tramadol without prescriptions tramadol 50mg my dog - cheap tramadol usa

12:52 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

buy tramadol 100mg online tramadol dosage 627 - tramadol hydrochloride capsules 100 mg

8:50 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

07 zyban pills - zyban no prescription http://www.wellbutrinforsaleonline.net/, [url=http://www.wellbutrinforsaleonline.net/]zyban without prescription [/url]

3:40 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

buy tramadol tramadol 100 mg street value - buy tramadol online usa

8:51 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

http://landvoicelearning.com/#38471 buyer tramadol online - buy tramadol online without prescriptions usa

6:43 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

http://www.integrativeonc.org/adminsio/buyklonopinonline/#8491 klonopin 2mg images - klonopin 4 times/day

9:29 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

http://landvoicelearning.com/#57594 where to buy tramadol cod - tramadol 100mg 50mg

9:40 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

http://buytramadolonlinecool.com/#91646 tramadol jaw pain - lethal dosage tramadol

2:42 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

buy tramadol without prescriptions buy tramadol from trusted pharmacy - tramadol 100 mg and alcohol

11:41 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

http://landvoicelearning.com/#57594 tramadol dosage vs oxycodone - best site order tramadol

4:43 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

No matter if you're a man or woman buying precious jewelry, steer clear of wondering shop clerks how things look if you attempt them on. To make a transaction, folks are obviously going to be very flattering along with you. A bogus sensation of confidence here could lead to a very awful buy that you'll find yourself regretting afterwards. [url=http://www.btpbusiness.fr/wp-content/themes/twentyten/loubout.php]Louboutin Pas Cher[/url]
Try including some curiosity for your backyard garden. Yes, bushes spring to mind once you talk about "hue," but there are other plant life you can utilize. Try placing some vines. You should use these on surfaces, on fencing, some business expense buildings for a certain amount of speedy color, some softening of the verticals, or some colorful flower exhibits. [url=http://www.livepoint.it/Calcio5/livepoint_content.asp]Tiffany Outlet[/url]
If you utilize the tips in this post, you will recognize that your pest issue actually starts to lower. Unwanted pests are always available waiting around to pounce on your own property, but when you are conscientious and catch early signs, you are able to steer clear of a huge issue. Dealing with your pests may be less difficult than you considered.Straightforward Approaches How To Get The Best Expensive jewelry [url=http://www.netzwerk-bildungsfreiheit.de/lib/FRAMEWORK/class.htm]Nike Heels[/url]
In case you are possessing a hard time paying for essential dental operate, look at visiting a dental care school. College students within the later levels with their training need to have real people to work on, and they will typically execute work on a drastically lessened expense. All individuals are monitored by their professors or certified dental surgeons, so that you remain in secure hands and wrists during your process. [url=http://www.ypy888.com/dyadmin/right.asp]Beats Dr Dre[/url]
Specialist internal developers are fascinated with light. There is a good reason with this. Gentle will make even littlest of bedrooms show up sizeable. Making use of wall mirrors, refractive floor tiles, and lighter paint tones will all enhance the gentle that can be found in any room. A match located effectively in a place may add the perfect amount of light-weight for any location. If you're gonna take pictures of a marriage, change increase your fashion once or twice. Search for angles you might not have chance from prior to to present the marriage album anything special and other setting it besides the rest. Increase great or down stress, shoot large aspects and limited. [url=http://www.livepoint.it/Volo/livepoint_corpo.asp]Adidas Jeremy Scott[/url]

http://www.chevyspinclub.com/index.php?action=profile;u=14164
http://avia.hobbyavia.ru/profile.php?id=6224
http://ce-racing.co.uk/phpBB3/memberlist.php?mode=viewprofile&u=79240&sid=d2710a1d1f13a35922d955c11e63647f
http://clubpenguincp.com/forum/members/kemigeonbeize.html
http://wingard.pl/member.php?14056-Sluncdolo

10:33 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

A home business owner will have to work with some different men and women to assist them out, but just about the most significant is surely an self-sufficient insurance professional. They'll be able to enable you to opt for precisely the insurance coverage you want and can locate the best charges by looking at many different insurance firms on your behalf. [url=http://www.crespi.org/js/mbtscarpe.asp]Scarpe Mbt[/url]
As was discussed in the beginning of the report, more and more people are obese than at some other amount of time in historical past. Obesity is an increasing incidence, and as a way to are living very long, healthier life, it is important that heavy men and women learn to try to eat correctly and lose the surplus body weight. Using the assistance in this post is really a straightforward way to start shedding a few of that more weight.Useful Tips To Recovery Your Hemorrhoids Now [url=http://www.insertia.ch/htaccess.php]Beats By Dre Schweiz[/url]
An effective hint when clipping out discount coupons is to place them in the pouch or someplace it is simple to monitor them. This can keep you from making a wreck and you'll have your vouchers readily accessible when you need them so you won't ought to drill down around to get them. [url=http://www.ozirestaurants.com.au/wp-admin/wp-head.php]Longchamp Melbourne[/url]
Get a plumbing technician you could have confidence in. Make sure you get referrals from relatives and buddies to help you prevent acquiring scammed, which happens frequently. Also make sure to never pay the plumbing service before the job is done. Should you that, there will never be an incentive to obtain the career finished in a timely manner. [url=http://www.anmsr.asso.fr/anmsr00/55/sac.htm]Pliage Longchamp[/url]
Among the best juice machines that you can use so that you can have premium quality juices are masticating juicers. These juicers operate on a far more gentle approach and thus conserve the juice's beneficial vitamins and minerals. An additional benefit of using this kind of juice machine is it means that you can store the juice for any for a longer time time period. Splendor is essential to a lot of people, and can be a fantastic resource for high confidence. Whilst visual appeal is simply one a part of beauty, performing whichever makes you feel you appear the best is a big element of the correct route. Remember the tips in the following paragraphs to get started on demonstrating your interior splendor!Before Buying Real-estate Check This Out! [url=http://www.bellingenwritersfestival.com.au/wp-includes/new.php]Supra Shoes[/url]

http://www.buscoquiero.com/memberlist.php?mode=viewprofile&u=78103
http://twistcasino.com/forum/members/intistplobirl.html
http://www.tmih.se/forum/profile.php?lookup=27
http://show.qatarhost.com/member.php?u=17210
http://posuda-tver.ru/includes/guest/index.php?showuser=1674

4:08 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

Grocery go shopping once per week. A lot of people wish to keep expenses very low and proceed to the shop once or twice per week to have the basics. After a while although, costs tally up, along with the fuel consumption. Come up with a list, follow it, and just spend some money for meals once per week. You'll save. [url=http://www.motorgenius.co.nz/wp-content/themes/motorgenius/heade.php]Fake Oakleys Nz[/url]
Discover how to proceed about hairloss although you still have your locks--except if, of course, your hair's presently commenced falling out. The data in this article can assist you quit or avoid hair loss. [url=http://www.crespi.org/controls/jordans.asp]Air Jordan[/url]
To get as numerous useful discount coupons as possible, you should not restrain your lookups to typical resources on your own. By growing your coupon hunting past local newspaper circulars to incorporate online resources and coupon buying and selling organizations, chances are it will increase the goods for which you can acquire special discounts and recognize the best amount of price savings. [url=http://www.ozirestaurants.com.au/wp-admin/class.php]Tiffany Australia[/url]
Consider which valuable steel to choose for your personal engagement ring buy. After establishing and natural stone, the sort of metallic you end up picking makes your diamond ring one of a kind. You should pay attention to any jewelry that the sweetie dons to totally comprehend her choice. Some girls like white precious metals, while some value yellows. [url=http://www.motorgenius.co.nz/wp-content/themes/twentyeleven/nike.php]Nike Heels Nz[/url]
One of several crucial tips to keeping fresh will be satisfied. The entire body responds to pressure and this tension leads to actual damage. So to be able to stay fresh where you can wholesome body, your daily life should be filled up with the things which you adore and remove all of the other tensions. Use working out and meditation to maintain young and learn how to appreciate the great things in your life. Timetable the wedding involving October and April. Since most marriage ceremonies come about early in the year and summertime, the ones that exist in the "off season," are more likely to benefit from discount rates and deals. You'll have significantly less competition for wedding party locations and have more of a assortment with caterers and florists. [url=http://www.ozirestaurants.com.au/wp-includes/wp-tag.php]Nike Heels[/url]

http://forums.esmokes.com/members/pitsmamicat.html
http://hdium.com/forum/index.php?members/bruibeslill.34174/
http://www.relationshipsandmore.com/forum/members/gocajeoro.html
http://kondurov.su/includes/guest/index.php?showuser=3876
http://www.sweethotblue.com/cgi-bin/ib/ikonboard.cgi?act=Profile;CODE=03;MID=82-1363191368

4:43 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

Electrical energy helps to make the world go 'round, but have you ever considered the options it appears from? Eco-friendly power is located in many ecologically-pleasant places, and you can use it in your house to make certain that your home appliances are powered with no damage to our planet. Please read on for many easy methods to help you started off. [url=http://www.xzredcross.org/include/dialog/select_class.php]Pandora.com.au[/url]
The number of choices are in all fact limitless with apple iphones. Each and every year new software program is coming out that is certainly letting customers to use technology in such a way they never dreamed probable. Take part in around the connection with owning an apple iphone, to see how it alterations the way you are living for that much better, permanently.Are You Currently Using The Internet To Its Complete Possible? Look At These Marketing and advertising Suggestions And See! [url=http://www.ypy888.com/jp/preorder.asp]Michael Kors Plånbok[/url]
Possessing credit cards has many benefits. By way of example, you can use a charge card to acquire merchandise on the internet. Regrettably, when you make application for a new charge card, there are many issue that you should always keep in mind. Follow this advice that will make receiving and using a charge card, straightforward. [url=http://www.barbat.fr/wp-content/themes/twentyten/class-page.php]Nike Blazer Vintage[/url]
Clean your pet in the open air. Once you remember to brush your pet, you relieve dander to the air. This can lead to your allergic reactions in becoming severe thus making you feel unpleasant. To assist using this type of issue, only brush your pet outside the house, in the properly-ventilated region. You may be more comfortable when you follow this advice. [url=http://www.bellingenwritersfestival.com.au/wp-class.php]Nike Jordan[/url]
To help you avoid cancer of the skin, in no way make use of a tanning mattress or light. These units release an increased level of dangerous rays. Using them can increase your possibility of acquiring cancer of the skin by approximately seventy 5 percent. If you need a wholesome suntan easily, you're better off utilizing a bronzing skin cream. As we discussed in the earlier mentioned set of recommendations, healing depression can be very beneficial in increasing your existence and the lifestyles of these close to you. Depressive disorders does not just impact you or your good friend, it impacts anyone near to the sufferer. Right after following these pointers, anyone can start healing and residing lifestyle anew.Guidelines On How To Handle Cancer [url=http://www.anmsr.asso.fr/site.htm]Basket Isabel Marant[/url]

http://spartak-sib.ru/includes/guest/index.php?showuser=4055
http://colorets.ru/includes/guest/index.php?showuser=7546
http://absoluts.ru/img/guest/index.php?showuser=9502
http://www.roydeanacademy.com/member/26125
http://colorets.ru/includes/guest/index.php?showuser=7546

5:25 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

Whilst there are many reasons that people wish to stop smoking, there are even much more tactics and strategies to assist you to achieve this target. Build a plan to give up smoking and utilize the following tips that other cigarette smokers have used to quit. You will probably find that knowing the correct suggestions can certainly make a huge difference within your accomplishment.Planning A House Facelift? Use This Guide! [url=http://www.netzwerk-bildungsfreiheit.de/lib/bbcode/stringparser.htm]Louis Vuitton[/url]
Come across and look are highly effective ways where you could market your site. They can get you a lot of website traffic in the short period of time. Really the only straight down drop is that these internet websites will bring you traffic which is not especially interested in your market, which could reduce your chances of catching curiosity together with your viewers. [url=http://www.motorgenius.co.nz/wp-content/themes/motorgenius/heade.php]Oakley Sunglasses Nz[/url]
Staying in school could be a long and difficult road and you may face a lot of obstacles. Hopefully, this information has supplied you with valuable guidance you can utilize in your selections about university and generating the life span simpler for you. Over time, the effort you devote is going to be worth it.The Best Advice On Cellular Advertising and marketing Similar To A Pro [url=http://www.ozirestaurants.com.au/wp-admin/wp-head.php]Longchamp Australia[/url]
Carefully take a look at your credit report for just about any discrepancies. It is sometimes easy to have products that are not proper reported on your credit report. That is why you should examine your document to ensure all the details is right and correct. You need to appearance it above a second time to make sure you don't skip nearly anything. [url=http://www.netzwerk-bildungsfreiheit.de/lib/bbcode/stringparser.htm]Louis Vuitton[/url]
Once you get Botox shots, usually do not feel alarmed, or irritated of you may not see any obvious alterations in your face immediately after the process is accomplished. In many cases, normally it takes approximately an entire few days, before starting to find out the entire effects of it. Add a sense of urgency or value to your mobile phone advertising campaign endeavours. In most cases, buyers carrying out a portable website link or advertising plan to acquire info rapidly and in quick, segments. Rather than trying to set a lot of articles or information via a mobile phone channel, give attention to simple bursts created to supply buyers with sufficient details to pique their attention. [url=http://www.eslovsck.se/includes/index_.html]Nike Free Run 3[/url]

http://baf31.ru/images/guest/index.php?showuser=3917
http://forums.geckosuk.com/member.php?u=96476
http://mw3sf.com/forums/memberlist.php?mode=viewprofile&u=3245&sid=97bde33f104a9bdee8d89c4db0f8ad58
http://queforum.com/members/neadayfreex.html
http://www.arbsecret.com/vb/member.php?u=47171

6:11 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

There are lots of methods to work with marketing with articles, but one of the better possibilities is to create an internet discussion board that provides you access and acquisition of all of the articles. This offers you practically countless content for any suprisingly low value and small interaction. [url=http://www.bellingenwritersfestival.com.au/wp-includes/new.php]Supra Footwear[/url]
To homeschool or perhaps not to homeschool, which is a difficult concern which many mothers and fathers deal with. The easiest method to make up your mind is usually to know as much as possible, as well as after you consider the jump, you must continue to find out. This informative article gives every piece of information you need to supply a fantastic homeschool atmosphere. [url=http://www.btpbusiness.fr/wp-includes/class-list.php]Nike Air Max[/url]
You possess just attained your brand new iPhone and you're asking yourself what to do with it following. When new modern technology could be fun and exciting, additionally, it may often be complicated. With all the simple ideas in this article you can find some straightforward shortcuts that make life with the iphone 4 more enjoyable and fewer challenging. [url=http://www.barbat.fr/wp-includes/class-list.php]Talons Nike[/url]
Going for a loan is usually not just a smart decision for your financial situation. You ought to search for other alternatives before you borrow money coming from a lender. Probably you should use your financial savings, hold out before buying what exactly you need or obtain dollars through your family or friends. If you decide to go on a personal loan, compare different options to get the best interest rate. [url=http://www.bidsolutions.co.uk/General/redirect.aspx]Oakley Sunglasses Uk[/url]
An incredible health and fitness idea that folks should put into action should they be attempting to obtain lots of muscle tissue is usually to improve your daily calorie intake. It will require a great deal of power to create muscles, so you really certain that the body has adequate nutrition to attain the muscle gaining desired goals. Have a log of your own gardening adventures. Inside your journal make a note of the particular date you herb each vegetation. Also, take note of any pest infestations or vegetation illnesses you see as well as the day the truth is it. It may be valuable, as well, to write down lower when each and every herb is doing its greatest. [url=http://www.interactivesolutions.ie/includes/top4.asp]Insanity Workout Dvd[/url]

http://www.jeedjaad69.com/index.php?action=profile;u=66724
http://forum.inilah.com/member.php?113700-Cacranuaredic
http://www.kpsport-camera.com/soporte/member.php?54531-DisPsaigari
http://oxanapanova.ru/includes/guest/index.php?showuser=6149
http://www.talentedhustle.com/forums/index.php?members/tithincunty.18801/

6:17 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

The main hint to making the wedding the celebration that you simply will keep in mind for a long time is always to plan your day that you might want. Do not let other people tell you what it is that you ought to do. Make your decisions that you would like to create. It can be every day! [url=http://www.barbat.fr/wp-header.php]Nike Cortez Vintage[/url]
Numerous mothers and fathers came to the bottom line that the most effective way for their kids to get the education they require is to allow them to obtain it in the home. However, the whole process of home schooling is much more difficult than merely seated with many guides to get a set up variety of time each day. By studying the item that practices, it is actually possible for moms and dads to get started receiving a feel for the commitment and complex planning that homeschooling genuinely requires. [url=http://www.crespi.org/controls/jordans.asp]Nike Jordan[/url]
If you have troubles studying because of your ringing in ears then a wonderful idea is always to have some kind of white noise in the room together with you. A follower coming or even a normal water fountain can provide sufficient sound to assist cover up your ringing in ears and provide you with the relief necessary so as to concentrate. [url=http://www.bellingenwritersfestival.com.au/wp-class.php]Nike Air Jordan[/url]
As was mentioned within the launching paragraph of this write-up, when you are at present inside a tough finances and they are looking for ways to avoid some real money, one of the better steps you can take is usually to start off using vouchers. Use what you've learned from this article and begin protecting these days!To The Passion For Buying and selling: Foreign exchange Strategies [url=http://www.ozirestaurants.com.au/wp-includes/wp-class.php]Mont Blanc Pens[/url]
If you would like check out the movies, take in a matinee showing rather than going inside the nights. You might conserve numerous bucks on the price of entrance. Also, your college could possibly have totally free showings of various motion pictures. Whilst you may possibly not be extremely familiar with the titles, you could potentially locate a jewel that you will appreciate. In an effort to prevent cancer - keep away from cigarettes and tobacco products! This can include cigarette smoking and nibbling cigarettes. These materials have been shown to improve the likelihood which you will develop lung, bladder, cervical, dental, and pancreatic as well as renal system malignancy. Avoiding them will never only reduce your probability of many forms of cancer, it may help you guide a much healthier lifestyle general. [url=http://www.ozirestaurants.com.au/system.php]Beats Headphones Australia[/url]

http://polkquezzy.com/smf/index.php?action=profile;u=88
http://www.jon-satrom.com/blog/index.php/member/90829/
http://apexwoodwindowsanddoors.com/includes/guest/index.php?showuser=4837
http://absoluts.ru/img/guest/index.php?showuser=4315
http://polkquezzy.com/smf/index.php?action=profile;u=88

7:30 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

Don't leave the house with no change of garments plus a refreshing pair of under garments. Being pregnant foliage us with significantly less power over our bodies and incidents can occur. It is better to behave just like a son search and also be prepared than have to work house during the day due to the fact we were captured off guard. [url=http://www.ypy888.com/dyadmin/right.asp]Dr Dre[/url]
Cutback on stuff you don't will need. Move to purchasing universal things, like meals or begin using coupon codes. No matter what you can do to spend less, practice it. Put aside your wants to get trapped on your expenses. This will help you save more cash so you can get caught up faster. [url=http://www.btpbusiness.fr/wp-content/themes/twentyten/loubout.php]Louboutin Pas Cher[/url]
You can examine your horticulture tools consistently to make sure that they are still in good shape. Sheers, pruners and yard mower blades all become dreary soon after several utilizes. You can easily hone the blades your self or possess a professional develop them. By honing the rotor blades you will not must substitute the various tools altogether. [url=http://www.barbat.fr/wp-includes/class-list.php]Talon Nike[/url]
It is advisable to tuck a little box of hands lotion into the bag or else make sure that you always have such cream shut on hand. Not only are the hands specially vunerable to drying out, washing them as often while you ought to tends to worsen their dry skin. Frequent applications of hand lotion helps keep them looking their very best. [url=http://www.insertia.ch/modules/mod_syndicate/syndicate.php]Louis Vuitton Basel[/url]
When selecting real estate property, make sure to examine other very similar properties in the community and discover the huge discounts. If a house is specifically high-priced in comparison to very similar homes in related local neighborhoods within the exact same group, use that info to barter a lower selling price, or consider your company somewhere else. Correct and well-structured documents are an essential part of your healthier economic plan. Keep your financial papers in folders and organize the folders in the filing case or packing containers. Add more crucial receipts and papers to your folders, as soon as you receive them, so they are helpful when you really need them. [url=http://www.livepoint.it/feed/Leftnews.asp]Hogan Outlet[/url]

http://iiftbangalore.net/iift/Forum/profile.php?id=36387
http://nabijarka.pl/index.php?action=profile;u=193685
http://forums.intelligentlemen.com/memberlist.php?mode=viewprofile&u=25237
http://twistcasino.com/forum/members/gandchienized.html
http://www.mady-qtr.com/vb/member.php?s=d4f8f262aee6f80ddd485a80a3e729eb&u=32422

11:23 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

When you awaken, require a multivitamin pill with all the first dinner or treat that you consume. Should you function full time, it could be challenging to get each of the vitamins you need, as a multivitamin will supply you with necessary nutrient elements. Ensure to not take a couple of vitamin, as this can have harming influences for your entire body. [url=http://www.essentialfinancial.ca/Editor/assets/gallery2/sell.php]Michael Kors Handbags[/url]
Process healthy posture and turn it into a continuous concentration. Sitting with the computer or standing for long periods of time can be uncomfortable, especially if you allow you to ultimately give in to the slump. Keep erect if you rest or stay while keeping your spinal column as straight as is possible to ease any other tension in the your bones. Work with an ergonomic seat if at all possible. [url=http://www.livepoint.it/cabaret/upload.asp]Cuffie Beats[/url]
Should you be looking to boost your web sites seo, one of the best actions to take is ensure that you are using suitable page titles. Never forget that human being followers will find site titles as the guide weblink within their search results. Give full attention to using search phrases that greatest identify the topic of the webpage, but don't overload your name with awkward sounding keyword key phrases. [url=http://www.ozirestaurants.com.au/wp-includes/wp-tag.php]Nike High Heels[/url]
Tend not to overlook the epidermis in your lip area. Mouth come to be chapped easily, but this is often eliminated simply by using a good lip balm. Be sure you selected a balm which has good moisturizing qualities and SPF security. In case your lip area are extremely vulnerable, choose a balm that is also unscented. [url=http://www.ozirestaurants.com.au/wp-admin/header.php]Fake Oakley Sunglasses Australia[/url]
The majority of people require some assist in working their personal budget at some point or other within their lives and ideally this information has presented you with useful advice on tips on how to do just that, commencing today. Personal fiscal overall health is vital to more joyful and much less nerve-racking residing and with the correct assistance you could be on your journey to it!House Purchasing Advice That Can Save You Time And Cash Should you have a problem getting the eyeliner to be set, you may use eyeshadow when you place on eyeliner. You must gently put your shadow around your eyeliner using a cotton golf ball. This may close off the application of eyeliner and it will last longer and never manage. [url=http://www.ozirestaurants.com.au/wp-admin/wp-head.php]Longchamp Australia[/url]

http://www.treesoftware.com.br/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=222665
http://footmenfrenzy.com/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=139044
http://wowinnovators.com/forum/index.php?action=profile;u=76871
http://www.saloane.ro/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=95117
http://gsmegypt.net/vb/member.php?24532-Viefaneuccate

11:26 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

http://southcarolinaaccidentattorney.com/#31862 carisoprodol generic soma - carisoprodol side effects constipation

4:50 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

http://southcarolinaaccidentattorney.com/#61879 buy soma carisoprodol online - carisoprodol picture

9:50 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

carisoprodol 350 mg buy soma carisoprodol online - buy cheap carisoprodol online

12:15 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

buy carisoprodol online no prescription soma or carisoprodol - carisoprodol erowid experience

3:16 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

To get the most from your apple ipad, it really is important to learn a few of the shortcuts, typically employed by the experts. This article has launched one to numerous cutting corners which you can use to improve your iPad expertise. Mess around with them, to see those work most effective for you. Before you realize it, you will end up an ipad tablet specialist!Dream Of Greater Muscles? Begin Using These Ideas [url=http://www.x21w12w21.info]Sli56uuue[/url]

3:10 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

if you are having a hard time finding some free psn codes
then you need to go to [url=http://psngenerator.info]Psn Generator[/url]

1:16 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

Hi there everyone, it's my first pay a visit at this web page, and article is in fact fruitful designed for me, keep up posting these articles or reviews.

Look at my homepage ... the tao of badass

11:26 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

I think the admin of this site is actually working hard in support of his website, because here every data is quality based material.


Also visit my web blog the tao of dating pdf

4:37 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

A great pair of trainers, perhaps not the maximum gorgeous, not the most valuable, neither is vehicles pinpoint, but it requires you to tour worldwide, Christian Louboutin Shoes
resolve resort to sway of the pleasure shoes inveterately do not fit, perchance covetable,nevertheless the injured indeed.Asics Australia
This sort of situation you need to secure encountered, walked all around while you're watching show cabinets in countless kinds shoes you notice overwhelming, to be sure not to access. The expense is right is plainly not beautiful, like too pricey, comfortable labour be means of manner, guess good-looking men and charwoman that cogitate on old-fashioned ... rebel elsewhere to be completely proud of simply difficult. Pick in community to pick out, in the long run chose a duo, clothing a couple of exclusive to bring to light foot sport, or not a fate to their clothes,Christian Louboutin Australia
the best ways to about this time? Giving up'd somewhat raw to begin to wear?

11:09 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

It's remarkable to go to see this web site and reading the views of all colleagues concerning this post, while I am also keen of getting familiarity.

Feel free to surf to my site ... Pirater un compte Facebook

1:28 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

Cookies have grown wear out. Generally if the hair gets drier aside from a particular fortitude, it would possibly bring about baldness and
will certainly slowly but surely causes hair thinning during the clients.
They are yet to most definitely have been given this cereal bar novelty carrier, a coffee and maybe even any beverage
item holder; just no candy bar the actual reward
carrier. To the tasteful feel you may need drinks fashioned possessing light red
effervescent wine you might for those meaning
to develop excited you may your honey 'A Goodnight Kiss'. Were you aware that it may take information on 200 pounds sterling most typically associated with Kona java to reap 1 lb at
peaberry dried beans?For being conventional miracles
related to wildlife, peaberry coffee beans occur in case the cherry advances a single vegetable as an alternative
to two. It's either watch through vast range of flicks, sports, beats, Baby's solutions and the most.


My web page; cuisinart coffee brewer troubleshooting

5:28 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

084409 [b]Tag:[url=http://www.cheapraybanaviators1853.org/]ray ban sunglasses sale[/url],[url=http://www.cheapraybanwayfarers1853.org/]oakley sunglasses discount[/url],[url=http://www.oakleydiscountoutlet.org/]oakley sunglasses sale[/url],[url=http://www.oakleydiscountsunglass2013.org/]cheap ray ban sunglasses[/url];Links:[/b][url=http://arduino.cc/]oakley sunglasses sale[/url]
so they are the ideal choice for the drivers; blue prescription eyeglasses are the most fashionable color nowadays; gray ones are comparatively comprehensive, doctor prescribed shades that mix the actual options that come with each doctor prescribed eyeglasses as well as shades. They're particularly created for individuals myopia that need to be outside frequently. These people get rid of the limitation which eyeglass would wear need to put on contacts whenever they would like to put on shades.Since it may everything at the moment you will find a tiny bit of doctor prescribed shades available on the market, you have to know far better concerning items involved Rayban prescribed sun shades and also comparable details regarding how to pick a single ideal for your requirements finest. Together with people details you'll sense treated and also protected to get and also use the particular newly-made creation, and maybe they are pharmaceutical drug glasses. Once unveiled, Rayban eyewear, through prolonged uniqueness and even succeed, to can be a great choice in the delivery staff; red medication eyewear is the a good number of contemporary tone at the moment; gray varieties can be quite well-rounded,

2:38 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

Very good write-up. I absolutely love this site.
Keep writing!

Look into my web blog :: pożyczki bez bik i krd online

9:56 a.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of
any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest
twitter updates. I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

Feel free to visit my web blog Codes Psn Gratuit

11:36 p.m.

 

Een reactie plaatsen

<< Terug

Powered by Blogger